refleksologia ja vyöhyketerapiaayurverdinen joogahierontaseasonal jooga

 

Refleksologia/Vyöhyketerapia

 

refleksologia ja vyöhyketerapia

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia on vuosituhansia vanha hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja sekä ylläpitää terveyttä. Hoidon aikana käsitellään heijastepisteitä ja -alueita eri puolilta kehoa hieromalla ja painelemalla joko käsin tai vyöhykepuikkoa apuna käyttäen.

Hoidon vaikutuksia ovat muun muassa:
  • rentoutuminen
  • aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuminen
  • vastustuskyvyn paraneminen
  • kipu- ja särkytilojen helpottuminen
  • unenlaadun paraneminen

Refleksologialla on saatu hyviä tuloksia myös erilaisten hormonaalisten ongelmien kuten vaihdevuosioireiden ja lapsettomuuden hoidossa.

Akuuteissa vaivoissa on hyvä käydä hoidossa kerran viikossa noin 3-6 kertaa. Näin hoidon vaikutukset ovat tehokkaammat ja hoitovaste parempi. Terveyden ylläpitoon moni on kokenut hyväksi käydä hoidossa kerran kuukaudessa, mutta tämä, kuten me kaikki, on yksilöllistä.

 


 

Ayurvedinen joogahieronta

 

ayurverdinen jooga

Ayurvedinen joogahieronta on kokonaisvaltainen hieronta, jossa yhdistyy syväkudoshieronta, koordinoitu hengitys sekä avustetut joogavenytykset. Hieronta vapauttaa kehoa jännityksistä ja auttaa energiaa virtaamaan luonnollisesti. Ayurvedista joogahierontaa voisi sanoa myös ”laiskan miehen joogaksi” sillä sen hyödyt ovat verrattavissa joogan vaikutuksiin. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla kokemusta joogasta tullaksesi hoitoon. Tämä hieronta sopii kaikille.

Hieronta tehdään ohuen patjan päällä lattialla ja öljyn lisäksi iholle hierotaan ayurvedassa paljon käytettyä yrttiä, kalmojuurta. Tämä yrtti vilkastuttaa verenkiertoa, kuorii lempeästi ihoa, puhdistaa kehoa sekä energisoi ja rauhoittaa samaan aikaan. Kalmojuuren keskittymistä parantavan vaikutuksen vuoksi sitä suositellaankin meditaatiota harjoittaville ja heille, jotka tarvitsevat mielen selkeyttä ja keskittymiskykyä työssään tai harrastuksessaan.

Hieronta kestää 90-120 min. Tarvittaessa voin yhdistää käsittelyyn myös refleksologiaa, jolloin hoidosta ja sen vaikutuksista tulee vieläkin kokonaisvaltaisempia. Katso hinnastosta tarkemmat tiedot.

 


 

Jooga

 

(c) Zinaida Photography

Ohjaan monipuolisesti joogatunteja, mutta pääpaino ohjauksessani on Seasonal joogassa, joka on vuodenkiertoon perustuva joogasuuntaus. Seasonal joogassa yhdistyy hathajooga ja perinteinen kiinalainen terveystieto ja sen perusajatuksena on, että ihminen on osa luontoa ja näin ollen luonnon ja vuodenaikojen muutokset vaikuttavat myös meihin. Harjoitus muuttuu vuodenaikojen mukaan tarkoituksena tasapainottaa omia sisäisiä voimavarojamme ulkoisten muutosten kanssa, jotta voisimme pysyä terveempinä ja elinvoimaisempina.

Oma joogataustani on astangajoogassa, mutta hoitotyön ja äitiyden myötä olen löytänyt tieni lempeämpien joogamuotojen pariin. Seasonal joogan lisäksi olen käynyt yin joogan ja terapeuttisen joogan koulutuksissa ja jatkan kouluttautumista edelleen. Alta löydät tämän hetkiset viikkotuntini Raaseporissa ja kurssit-sivulta löydät esimerkiksi tulevat joogakurssini Ivalossa.

Kevään avoimet tuntini 1.4. lähtien 2018:

Lyfte  (Karjaa)

Torstai klo 18.30-19.30 SEASONAL JOOGA (12.4 lähtien 18.00-19.15)

Aquarius Sporting Club (Inkoo)

Sunnuntaisin klo 18.30-19.30 FLOW JOOGA 

 

(c) Zinaida Photography

 


 

Hinnasto

 

Refleksologia / Vyöhyketerapia
kesto hinta 3 x sarjakortti 5 x sarjakortti
30 min 30 € 85 € 140 €
45 min 40 € 115 € 190 €
60 min 50 € 145 € 240 €
90 min 60 € 175 € 290 €
Vauvan koliikkihoito
30-60 min 40 € 115 € 190 €

 

Ayurvedinen joogahieronta
kesto hinta 3 x sarjakortti 5 x sarjakortti
90 min 70 € 200 € 330 €

 

Yhdistetty ayurvedinen joogahieronta ja refleksologia
kesto hinta 3 x sarjakortti 5 x sarjakortti
120 min 100  € 290 € 480 €

 

Hinnat sis. alv 24%.

Peruuttamatta jääneestä ajasta veloitetaan 50%.

Sarjakortti on edullisempi vaihtoehto sinulle, joka käyt useammin hoidossa.

Sarjakortit voimassa 6 kk

Lahjakortit voimassa 3 kk

 

Kysy tarjousta ryhmille!

 

Etsitkö ohjelmaa työpaikan hyvinvointipäivälle? Kiinnostaisiko hyvän olon matka ulkosaaristoon tai Lappiin? Ohjaan joogaa ennakkoluulottomasti erilaisissa ympäristöissä kaikenlaisille ryhmille. Ota yhteyttä niin sovitaan yhdessä sopiva kokonaisuus juuri teille! Teen yhteistyötä Karjaalla toimivan Lyften kanssa, joka on fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin keskittynyt keskus. Yhdessä voimme tarjota elämyksiä ja työvälineitä hyvään oloon joogan, qi qongin, mindfulnessin, stressinhallinnan ja toiminnallisen harjoittelun avulla.

terhi.lehtivuori@gmail.com   •   puh. 040 5270 008

 

Share This: