Tule viettämään mukava päivä hyvinvoinnin ja hyvän seuran merkeissä! Hyvän Olon päivän aikana tutustumme yhdessä harjoituksiin, joilla voi vähentää stressiä ja lisätä hyvinvointia. Käytämme erilaisia kevyen liikunnan ja rentoutuksen itämaisia menetelmiä; mindfulnessia, joogaa ja qi qongia. Päivä sopii kaikille, ketkä ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan.

Päivän ohjelmasta vastaavat Lyften ohjaajat ja hyvinvoinnin ammattilaiset Ina Ahlroos, Hanna Aaltonen ja Terhi Lehtivuori.

Hinta vain 50€ sisältäen terveellisen välipalan ja teetarjoilun.

Ilmoittautumiset: info@lyfte.fi tai 0400 911 178

P.S. Sääennuste lupaa aurinkoista ja lämmintä päivää lauantaille, joten pidämme osan ohjelmasta ulkona vihreällä nurmella. Minä ohjaan muun muassa sydäntäni lähellä olevat 5 tiibetiläistä liikettä, jotka olen kokenut hyväksi päivittäin tehtäväksi harjoitukseksi. Ne vievät vain vähän aikaa (10-15 min) mutta herättävät koko kehon ja mielen saaden oloni tuntumaan vahvalta ja tasapainoiselta. Tule kuulemaan lauantaina lisää!

Share This: